logo Erfgoedbank Brussel Erfgoedbank Haren

Partners/partenaires
Erfgoedbank Haren
Cortenbachstraat 7
Haren, 1130
02/242.31.47

Erfgoedbank Haren

Welkom op Erfgoedbank Haren!

Klik op de ronde knop hierboven om de digitale collectie te bekijken.

De Erfgoedbank bevat vandaag reeds oude foto's en prentkaarten die een idee geven over het dagelijks leven in Haren vroeger.

Voor sommigen zijn dit beelden die zij kennen “van horen zeggen”, uit de verhalen van ouders en grootouders over het leven en samenleven van toen, en voor sommigen zijn het beelden van momenten en situaties die zij nog hebben mee beleefd. Maar in ieder geval is het ons doel om via de Erfgoedbank het verleden van Haren te laten herleven en vooral om het door de volgende generaties niet te doen vergeten.

Heb jij ook nog mooie beelden op foto of film, originele prentkaarten, authentieke documenten of andere getuigenissen over het verleden van Haren? Neem dan contact op met gemeenschapscentrum De Linde in Haren via delinde@vgc.be om ze te bewaren en aan de Erfgoedbank toe te voegen.

De Erfgoedbank Haren is een samenwerking tussen de Erfgoedcel Brussel van de VGC, de Stad Brussel en het gemeenschapscentrum De Linde.

Op deze pagina vind je meer informatie over de andere vrijwilligerswerkingen in de Stad Brussel: www.erfgoedbankbrussel.be/stadbrussel

Afbeeldingen worden geladen

Erfgoedbank Brussel maakt gebruik van Erfgoednet 3.0 een product van Picturae