logo Erfgoedbank Brussel

Nieuws

JUST x Erfgoedbank Brussel @Beurscafé op 20 juni 2024

JUST, een smallband uit Schaarbeek, speelt livemuziek op stille beelden uit de Erfgoedbank Brussel en Cinematek. Ontdek het Brussel van vroeger aan de hand van oude foto’s en films begeleid door vrolijke jazzmuziek.

Leer ondertussen meer over de Erfgoedbank Brussel, dé website voor jouw oude (familie)foto’s. Wie weet heb je nadien zelf wel zin om mee te helpen aan dit project? Kom dus af, bestel iets fris, zet je neer en laat je meeslepen door de magie van vintage beelden op livemuziek.

Klinkt dit als de perfecte zomeravond? Kom dan meegenieten in het Beurscafé op 20 juni 2024 (Auguste Ortsstraat 20 - 28, 1000 Brussel), doorlopend vanaf 19 uur. Toegang is gratis, de sfeer en gezelligheid natuurlijk ook!

JUST is een negenkoppige jazzband uit Schaarbeek met een hedendaags repertoire. Ze spelen in een klassieke "kleine big band" opstelling, met vijf blazers (trompet, trombone, altsaxofoon, tenorsaxofoon en baritonsaxofoon) en een ritmesectie. Het motto van de beschermde Schaarbeekse erfgoedfiguur Pogge begeleidt hen sinds 2017: "Alles es just!"

 

Erfgoedbank Brussel maakt gebruik van Erfgoednet 3.0 een product van Picturae